ŞANLIURFA ECZACI ODASI
STOK ZARAR BİLDİRİMLERİNİN DOĞRULTUSUNDA ECZANELERE YAPILACAK GERİ ÖDEMELER İÇİN ECZA DEPOSU / KOOPERATİFİ VE ŞUBESİNİN SEÇİM İŞLEMLERİ
Geri
30.03.2012 11:38

STOK ZARAR BİLDİRİMLERİNİN DOĞRULTUSUNDA ECZANELERE YAPILACAK GERİ ÖDEMELER İÇİN ECZA DEPOSU / KOOPERATİFİ VE ŞUBESİNİN SEÇİM İŞLEMLER

Bilindiği gibi, fiyat düşüşü ve KKİ artışı düzenlemelerinden etkilenen ilaçlar için İlaç Takip Sistemi'ne stok zararı bildirimleri eczane paket programları üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Düzenlemelerden etkilenen ancak karekodu bulunmadığı için İTSye stok zararı bildirimi yapılamayan ilaçlar için bildirim işlemleri de, www.teb.org.tr de açılan alan üzerinden yapılmıştır.

İlaç Takip Sistemine yapılan stok zararı bildirimlerinin raporlama işlemleri devam etmektedir. Yöntem olarak, stok zararı geri ödenme işleminin tek depo üzerinden yapılması belirlendiğinden, meslektaşlarımızın işlemin yapılacağı ecza deposunu / kooperatifini seçmesi için bir bildirim alanı hazırlanmıştır. Meslektaşlarımızın en geç 28 Aralık Salı günü saat 17.00' ye kadar bu işlemi tamamlamaları gerekmektedir.

Bu yönlendirme alanında tek bir ecza deposu / kooperatifi adı ve şubesi belirtilebilmektedir. Bu seçim sistemde kayıt altına alınacak ve yeni bir seçim yapılana kadar bundan sonraki düşüşlerde yapılacak bildirimler için de geçerli olacaktır.

Seçtikleri depo veya şube bilgisini değiştirmek isteyen meslektaşlarımızın yönlendirme alanına yeniden girerek bildirimlerini yenilemeleri ya da  teb@teb.org.tr ve tebim@teb.org.tr adreslerine e-posta ile bildirimde bulunmaları yeterlidir.

Stok zararlarınızın geri ödenmesini istediğiniz depo / kooperatif ve şubesinin seçimi için linke tıklayınız:

 http://www.teb.org.tr/teb/1/iadegiris.php

DİĞER HABERLER