ŞANLIURFA ECZACI ODASI
ODA BAŞKANIMIZ BAŞKANLAR TOPLANTISINA KATILDI. TOPLANTI HAKKINDA 27/01/2012
Geri
30.03.2012 11:38

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;

38.Dönem 2.Başkanlar toplantısı 26/01/2012 Perşembe günü saat 10:30 'da TEB DORA otelde gerçekleştirildi. Uçak kalkmamasına, yoğun kar yağışı altında otobüsle yolculuğun sıkıntısı olmasına rağmen toplantının içeriğinin ehemmiyeti Ankara 'da bulunmamızı zorunlu kılıyordu. Zaten toplantı günü Çalışma Bakanı sayın Faruk ÇELİK 'in TEB 'i görüşmeye çağırması toplantıda konuşulacakları daha da ehemmiyetli kılmaktaydı.

Toplantıda TEB Başkanı sayın Erdoğan ÇOLAK ve TEB Genel Sekreteri sayın Harun KIZILAY sözleşme yenileme sürecinde gelinen noktayı ve mesleğin geleceği için talep edilen konuları anlattılar.

Arkasından bende dahil olmak üzere söz alan 30 'a yakın Oda Başkanımız TEB Merkez Heyetinin çalışmalarını takdir ederek sözleşmede mutabakat sağlanan noktaların genelde olumlu olduğunu ama Kamu Kurum ıskontosunun kalkması, muayene ücreti tahsilatçılığından kurtulmamız, fiyat düşüş zararlarının karşılanması ve kutu başı bir ücret alımı konusunda dirayet gösterilmesi ve sonuna kadar müzakere edilmesi, sonuç alınamazsa belli bir plan dahilinde her türlü mücadelenin edilmesi noktasında bir görüş birliğinin olduğunu gördük.

Geçen hafta oda lokalinde gerçekleştirilen toplantıda da bizzat yaklaşımını yakından gördüğümüz Çalışma Bakanı Sn.Faruk ÇELİK 'in diyalogdan ve çözümden yana üslubuyla olumlu yönde epey mesafe kat edeceğimiz umudumu muhafaza ettiğimi belirterek, mesleğimiz adına iyi günlerin sizlerin olması dileğiyle saygılar sunuyorum. 27/01/2012

DİĞER HABERLER