AİLE HEKİMLİĞİ REÇETELERİNİN MEDULA ECZANE PROVİZYON SİSTEMİNE GİRİŞİ HAKKINDA

Birliğimize, aile hekimleri tarafından yazılan reçetelerin Medula Eczane Provizyon Sistemine girişleri esnasında, doktor bilgilerinin bulunamaması halinde kullanılan ?Doktoru Bulamadım? butonunun çalışmadığı ile ilgili bildirimler ulaşmaktadır.

Konu ile ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan görüşmede, tüm aile hekimlerinin diploma tescil numaralarının Medula Eczane Provizyon Sistemine tanıtıldığı, bu sebeple aile hekimliği reçetelerinin girişi esnasında  ?Doktoru Bulamadım? butonunun artık çalışmayacağı bildirilmiştir.

Medula Eczane Provizyon Sisteminde  yayınlanan duyuruya aşağıda yer verilmiştir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Medula Eczane Provizyon Sisteminde yayınlanan duyuru metni:

Tarih : 23.08.2011
Konu : Aile Hekimleri Hk.
Açıklama : 23.08.2011 tarihinden itibaren aile hekimleri tarafından düzenlenen reçetelerin provizyon sistemine kaydı esnasında diploma tescil numarası zorunlu hale getirilmiştir.Manuel giriş kaldırılmıştır.Kaydı bulunmayan hekimlerin İllerinde bulunan S.B.İl Sağlık Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.