ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SAYIN FARUK ÇELİK?İN ODAMIZI ZİYARETİ HAKKINDA

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

Başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın; Faruk ÇELİK, Şanlıurfa Valisi Sayın;Celalettin GÜVENÇ ve Milletvekillerimiz Sn. Zeynep KARAHAN USLU, Sn.A.Emin ÖNEN, Sn.Mehmet AKYÜREK olmak üzere ayrıca  bir çok il bürokratımız 21/01/2012 Cumartesi günü saat 19:00?da Eczacı Lokalinde yönetim kurulumuzu ziyaret ettiler. Yemekli gerçekleştirilen toplantıda mesleki sorunlarımız ve çözümleri hakkında bilgi verildi. Diyalog ve çözümden yana üslubuyla herkesin takdirini kazanmış olan sayın bakanımız sorunlarımızla ilgilendiğini ve yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalışacağı mesajını verdi. Bizi ziyaret eden sayın Bakanımız ve Valimize, Milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

ODA BAŞKANIMIZIN KONUŞMA METNİ VE VİDEOSU