VAN İLİMİZE GIDA YARDIMI HK.

Değerli Meslektaşlarımız.

Yakın bir zamanda hepimizi hüzne boğan VAN ve ERCİŞ bölgelerindeki depremin yıkıcı etkisi devam etmektedir. Kış aylarının gelmesiyle birlikte bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha da zor günler geçirdiklerini hep birlikte müşahede ediyoruz. Ancak bölgede birçok işyeri ve alışveriş merkezleri kapalı olduğundan ciddi bir gıda ve yardım malzemesi ihtiyacını da beraberinde getirmektedir. Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilen VAN?a gıda yardım kampanyası düzenlenmekte olup  gıda paketleri hazırlanacaktır. Bu gıda paketleri 100 tl ye tekabül etmektedir. Yardım etmek isteyen eczacılarımız 23.11.2011 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza bildirmeleri yeterli olacaktır. Tüm Meslektaşlarımızın Katılımlarını Bekliyoruz.

Yönetim Kurulu.