ŞANLIURFA ECZACI ODASI
BAŞKANDAN (NEDEN SEÇİM)
Geri
30.03.2012 11:38

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

 

Yaklaşık 10 aydır başkanlık görevini yürütmekteyim. Bu dönemde çok zor ve sıkıntılı mücadele verdik. Sözleşme krizi, kapatma eylemleri, fiyat düşüşleri, karekod vs? İnanınki 4 yıllık 2.Başkanlığımda yorulmadığım kadar 4 ayda başkanlıktan yoruldum. Fakat mesleğimi sevdiğim için severek  ve memnuniyetle çalıştım. Neyazık ki mesleki sorunlardan daha fazla beni yoran ve üzen yönetimdeki yaşadığımız krizler oldu. Bazı toplantılarımızın 10 saat bile sürdüğü oldu. Bunu anladık ki sıkıntılı yönetimler camianın sıkıntısını çözemezler. 10 aydır hiç bitmeyen yönetim krizi çeşitli şekillerde içeriden ve dışarıdan hamlelerle nihayet 8 Ağustos seçim kararıyla noktalandı.

           

Değerli Meslektaşlarım bizim en büyük sorunumuzun temsil, ifade ve güven olduğunu düşünüyorum. Kendisini ve camiasını temsil edebilen, camiasının meramını  ve kendi meramını anlatabilen ve kendisi inanıp camiasına ve muhatap olduğu kurumlara güven verebilen insanlarla her sorunun çözülebileceği kanaatindeyim.

           

8 Ağustos seçiminde neyi istiyorsak lütfen tüm yetkiyi ona verelim.

           

8 Ağustos seçimi kesinlikle eczacımızın gündeminde olmayan bir konuydu. Katılım payı sorunları, eczacı karlılığı ve  mesleğin geleceği gibi eczacı sıkıntılarını ve geleceğini gündem eden yöneticilerin  kazanması dileğiyle?

 

 

 

                                                                                Saygılarımla,

                                  

                                                                            Ecz.Nejdet BAYIK

                                                                                  BAŞKAN

 


DİĞER HABERLER