ECZACILARIN EMEKLİLİĞİ KONUSUNDA YAPILACAK ÇALIŞMADA KULLANILMAK ÜZERE HAZIRLANAN ANKET HAKKINDA

37.A.0000640
14.07.2011, Ankara

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Türk Eczacıları Birliği 37.Dönem Merkez Heyeti eczacıların emekliliği konusunda bir çalışma yapılmasına karar vermiştir.

Bu çalışma kapsamında, eczacılarımızın yaş bilgilerinin alınması aktüeryal dengenin çıkartılması gerekmektedir. Bu amaçla, Birliğimiz tarafından bir anket hazırlanmış olup 15.07.2011 (yarın) tarihi itibariyle  www.teb.org.tr adresinde ana sayfanın orta bölümünde, haberlerin hemen üstünde yer alacak olan yönlendirme alanı aracılığıyla meslektaşlarımız bu ankete ulaşabilecektir.

Ankette, meslektaşlarımızdan,
a)Eczane sigortaları bulunup bulunmadığı,
b)Özel emeklilik sigortaları bulunup bulunmadığı konusunda bilgi istenecektir.

Söz konusu anketin 22 Temmuz 2011 tarihine kadar tüm eczacılarımız tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

Konu hakkında bilgilerinizi ve Oda internet sayfanızda, Birliğimiz internet sayfasındaki ankete ulaşılabilecek linke yer verilmek suretiyle söz konusu anketin tüm meslektaşlarımız tarafından 22 Temmuz 2011 tarihine kadar doldurulmasının sağlanmasını önemle rica ederim.

Saygılarımla,

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY