KAN ÜRÜNLERİ İÇİN DÖNEM SONLANDIRMA EKRANI AÇILDI

KAN ÜRÜNLERİ İÇİN DÖNEM SONLANDIRMA EKRANI AÇILDI

Kan ürünlerine ait dönem sonlandırma işlemlerinde geçtiğimiz iki gün boyunca yaşanan sorunların giderilmesi için, bugün Dönem Sonlandırma ekranı geçici olarak kapatılmış, Birliğimiz tarafından Kuruma yapılan başvuru ile, kan ürünü reçetelerine ait faturaların teslim süresinin en az bir hafta süreyle ertelenmesi talep edilmiştir.

Kurum yetkilileri tarafından, sorunun giderilerek Kan Ürünü Reçeteleri için Dönem Sonlandırma ekranının açıldığı, diğer reçeteler için yapılacak dönem sonlandırma işlemleri için çalışmaların sürdüğü bilgisi verilmiştir.

Kan ürünü reçetelerinin teslim süresine erteleme talebimize Kurum tarafından verilecek cevap ve diğer reçetelerin döne sonlandırmasıyla ilgili gelişmeler ayrıca duyurulacaktır.