TOPRAK İLAÇ A.Ş\'nin Karekodlu İlaçları Hakkında 01/06/2010

Sayın Eczacımız,

İlaç Eczacılık Genel Müdürlüğü'nün 26 Nisan 2010 tarihli genelgesi ile Eczanelerde bulunan "karekodsuz" ilaçların karekodlanması sorumluluğu ilaç firmalarına verilmiştir.
TOPRAK İlaç olarak tüm depolardaki karekodsuz ürünlerimizin karekodlanma işlemi tamamlanmıştır. Depolarda karekodsuz ürün kalmamıştır. Ürünlerimizin siparişlerini rahatlıkla verebilirsiniz.
Eczanelerdeki karekodsuz ürünlerin karekodlanması için gerekli geçici karekodlar oluşturulmuş ve bölgelere gönderilmiştir. Eczanelerimizdeki karekodsuz stok adetlerine ihtiyacımız vardır.
1 Haziran 2010 tarihinde kullanıma açılacak olan aşağıdaki mail adreslerinden ilinizin bulunduğu bölgeyi seçerek bildirmeniz gerekmektedir. Bildirimleri engeç 5 Haziran 2010 Cumartesi akşamına kadar bitirmenizi dileriz. Karekodsuz ürünlere ait etiketler en kısa sürede tarafınıza ulaştırılacaktır.
Göndereceğiniz mailde aşağıdaki bilgilerin mutlaka olmasına özen gösteriniz.

1.Eczane Adı
2.Eczane Adresi
3.Muhatap olunacak kişi adı soyadı
4.Telefon No
5.Karekodsuz ürün adı ve adedi

İşbirliğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla
TOPRAK İlaç San. ve Tic. A.Ş.

MAİL ADRESİ:gba@toprak.com.tr

İLGİLİ İLLER: