ŞANLIURFA ECZACI ODASI
YEŞİL KART REÇETELERİNİN TEBEOS\'A OTOMATİK AKTARIMI SIRASINDA YAŞANAN PROBLEMLER, YAPILAN GÜNCELLEME İLE GİDERİLDİ
Geri
30.03.2012 11:38

Türk Eczacıları Birliği tarafından hazırlanarak Türkiye genelinde 24 bin meslektaşımızın hizmetine sunulan TEBEOS Eczane Otomasyon Programı ile ilgili; Birliğimize ve Çağrı Merkezimize iletilen tüm sorunlar teknik ekibimiz tarafından titizlikle incelenerek gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

16 Mayıs tarihinde başlayan İTS uygulamaları ve TEBEOS Programının ilk kurulum işlemlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı, meslektaşlarımıza kesintisiz ve daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Çağrı Merkezimizin kapasitesi üç kat artırılmış olup, hafta sonu ve resmi tatil günleri de dahil olmak üzere 09.00 ? 23.00 saatleri arasında çalışmalarına devam edeceklerdir.

Meslektaşlarımız tarafından Çağrı Merkezimize bildirilen, Yeşil Kart reçetelerinin TEBEOS\'a otomatik aktarımı sırasında yaşanan problemler, bugün yapılan güncelleme ile giderilmiştir. Güncellemede ayrıca, karekod bilgisinin okutulması esnasında problem yaşanan bazı ürünlerle ilgili konfigürasyon değişikliği de yapılmış olup, okuma hataları ortadan kaldırılmıştır. Yeşil Kart reçetelerinin aktarımı sırasında TEBEOS programının açık olması gerekmektedir.

Versiyon güncellemesini alabilmek için TEBEOS Programının kapatılıp tekrar açılması ve güncellemeye onay verilmesi yeterlidir. Güncellemenin ardından, aktarımda problem yaşayan üyelerimiz bu reçetelerle ilgili işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Yeşil Kart reçetelerinin İTS?ye bildirimi öncesinde:

 \"TEBEOS --> Tanımlama İşlemleri -->Tanım Kartları--> Kurum Kartı\"  bölümünde

1) Yeşil Kart Kurum GLN Numarası olarak ( 8680001001521 ) yazıldığı,

2) ?Kurumu Listede Göster? butonunun işaretlendiği,

3) Kurum bilgilerinin kayıtlı olduğu,

kontrol edilmelidir.


DİĞER HABERLER