ŞANLIURFA ECZACI ODASI
BASIN AÇIKLAMASI: TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUZ!!!
Geri
30.03.2012 11:38

Dün Bitlis Güroymak yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu 5 polisimizin şehit olduğu, biri bebek 3 sivil vatandaşımızın da hayatını kaybettiği haberinin henüz derin üzüntüsü içindeyken, sabah saatlerinde Hakkari?den gelen haber bizleri adeta yasa boğdu. Türk Eczacıları Birliği olarak dün Bitlis?te, bugün ise Hakkari?de meydana gelen bu alçak terör saldırılarını nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.

Haber kaynaklarından alınan bilgiye göre; Hakkari\'nin Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde teröristler gece saatlerinde 8 ayrı noktaya silahlı saldırı gerçekleştirmiş ve gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerine kadar süren çatışmada 26 askerimiz şehit düşerken, 22 askerimiz ise yaralanmıştır.

Türk Eczacıları Birliği olarak bizler, ülkede meydana getirilmek istenen kaos ortamının hiç kimseye bir yarar getirmeyeceğini düşünüyor ve insanlık suçu olan bu saldırıların bir daha tekrarlanmaması için birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Şunun da altını çizmek istiyoruz ki; terör hiçbir zaman bu hain saldırılarıyla amacına ulaşamayacaktır.

Bu hain saldırılarda şehit düşen evlatlarımıza ve hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah?tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı; yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

 
DİĞER HABERLER