MESAİ VE NÖBETTE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

MESAİ VE NÖBETTE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR;

Son zamanlarda nöbet, tabela ve çalışma saatlerine dair  şikayetlerin artması üzerine yönetim kurulumuzun aldığı kararlar aşağıda yer almaktadır.

1- Nöbet tutan eczanenin kendi bölgesi dışında nöbetçi eczane ilanı asması yasaktır.

2- Asılan ilan kağıtlarında o gün nöbet tutan tüm eczanelerin isim ve adresleri  eşit yazı büyüklüğünde yazılmak zorundadır. Ancak nöbetçi eczane kendi bölgesine asacağı nöbet ilanlarında eşit yazı büyüklüğünde yazmak kaydı ile   kendi adını ilk sıraya yazabilecektir.

3-Meslektaşlarımızın nöbet ihlali ve açma-kapama saatleri konusunda azami dikkat göstermeleri gerekmekte olup, mesai saati haricinde eczane içerisinde çalışmak durumunda olan eczaneler dışarıdan açık olduğuna dair bir görünüm arz etmeyecek ve kesinlikle satış yapmayacaktır.

4- Mesai saatleri içerisinde meslektaşlarımızın kendi eczanelerinin önü haricinde herhangi bir yere eczane isimlerini taşıyan  tabela koymaları kesinlikle yasaktır.

Meslektaşlarımızın genel çıkarları adına, kurallara uymayan eczanelere kararlılıkla gerekli yaptırımların uygulanacağını bilgilerinize sunarız.

27.BÖLGE ŞANLIURFA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU