SOSYAL YARDIM KOMİSYONU HAKKINDA 11/11/2010

Değerli meslektaşlarımız; Biz eczacılar verdiğimiz sağlık hizmetinin yanı sıra halk ile iç içe olan, insanımızın birçok sorununda onlara yol gösteren ve yardım etmekten geri durmayan sosyal bir meslek grubuyuz. Yasaların bizden talep etmediği fakat halkımızın beklentileri doğrultusunda meslektaşlarımızın gösterdiği sosyal özveri ve fedakârlık yadsınamaz düzeydedir. Yönetim Kurulu olarak meslek örgütümüzün meslektaşlarımızla paralel şekilde sosyal sorumluluklar alması gerektiğini düşünüyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak 27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası bünyesinde Sosyal Yardım Komisyonu kurulmasına karar verilmiştir.

Söz konusu komisyonda direkt olarak görev almak isteyen ya da katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın odamıza başvurmasını rica ederiz. Saygılarımızla?

27.BÖLGE ŞANLIURFA ECZACI

ODASI YÖNETİM KURULU