SCHÜSSLER TUZLARI VE HASTALIKLARIN YÜZDEN TEŞHİSİ

TEB 27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası tarafından 24 Kasım 2018 tarihlerinde (10:00-16:00 saatleri arasında)  Uzm. Ecz. Serpil AŞAR ’ın katılımlarıyla “Shüssler Tuzları ve Yüz Okuma Teşhisi” konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim Ücretsiz olup katılım için lütfen Şanlıurfa Eczacı Odası ile irtibata geçiniz.

Yer: Şanlıurfa Eczacı odası Eğitim salonu ( Karayolları Karşısı )

Tel: 0 414 215 30 37-0414 215 55 66

Eğitim Konusu;

Shüssler Tuzları ve Yüz Okuma Eğitimi

Uzm. Ecz. Serpil AŞAR - Homeopati Uzmanı

Schüssler Tuzları vücudumuzda var olan ve azalmaya başladıklarında hastalıklar oluşmaya başlayan doku tuzlarıdır. Bu eğitimle birlikte tuzların eksilmeye başlamasını Yedi yıl önceden, hastalıklar oluşmadan önce saptayabiliyoruz.

• İlk gün 33 doku tuzları nelerdir ve vücuttaki görevleri nelerdir.

• İkinci gün 12 fonksiyonel doku tuzu hakkında yüz okuma analizi olacaktır.

Eğitimci Özgeçmişi

Uzm. Ecz. Serpil AŞAR

09.10.1966 yılında Ankara'da doğdu.

1992 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 2 yıl süreyle GATA'da klinik eczacı olarak çalıştı.

1994 - 2000 yılları arasında Mardin SSK Hastanesi'nde Başeczacılık görevini yürüttü. Kendi isteğiyle istifa edip 2003 yılında Ankara'da kendine ait eczanesini açtı.

2008 yılından bugüne Dr. Schüssler Tuzlarıyla çalışmaya başladı.

ALINAN EĞİTİMLER

2010 yılında Dr.Schüssler Tuzları ve Facial Diagnostic kursunu başarıyla tamamladı.

Homeopati, Homotoksikoloji, Ortomoleküler Tıp, Fonksiyonel Tıp, Bach Çiçek Terapisi, Dorn Terapi, Color Terapi, İridoloji vs. alanında eğitimleri tamamladı.

2011 yılından itibaren tamamlayıcı tıp kongrelerinde ve üniversitelerde Dr. Schüssler Tuzlarıyla ilgili eğitimler vermektedir.