STOK ZARARLARININ TELAFİSİ İÇİN FATURALARIN KOOP VEYA DEPOLARA TESLİMİ

SAYI         ;EO-12-704
STOK ZARARLARININ TELAFİSİ İÇİN FATURALARIN
 KOOP VEYA DEPOLARA TESLİMİ
Eczacı Odası Yönetim Kurulumuz 2 Ağustos 2012 Başkanlar Danışma Kurulu toplantısı akabinde acil toplanarak stok zararların telafisi için aşağıdaki kararları almıştır.
1-    Eczaneler, bildirim yapmış olduğu Koop. veya Depolara İTS’den alınan liste doğrultusunda faturalarını keserek teslim edeceklerdir.
2-    Depoların bildirmiş olduğu “Ödeme Yapan Firmalar” listesi dikkate alınmayacak olup fatura bölünerek kesilmeyecektir.
3-    Fiyat farkı ile ilgili faturayı teslim almayan Depoların Temmuz ayı hesapları kapatılmayacaktır.
4-    Teslim edilen fatura tutarı Firmaların ödemesi beklenilmeden mahsuplaşılacaktır.
5-    Odamıza gelen bazı duyumlara göre de “Diğer Eczacılar hesapları kapattı” , “ Deponun bildirdiği liste doğrultusunda hesapları kapattılar” , “Kapatmazsanız işten atılırız” veya “boşu boşuna KDV ödersiniz ” söylemlerine itibar edilmemesi .
Tüm Meslektaşlarımıza Duyurulur.

27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası