9-10 Ocak 2018 Tarihlerinde Düzenlenecek “Shüssler Tuzları ve Yüz Okuma Eğitimi” Hakkında...

TEB 27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası tarafından 9-10 Ocak 2018 tarihlerinde (9:30-17:00 saatleri arasında) Ecz. Fatma BİLGİLİ HENDEN ’in katılımlarıyla “Shüssler Tuzları ve Yüz Okuma Eğitimi” konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim Ücretsiz olup katılım için lütfen Şanlıurfa Eczacı Odası ile irtibata geçiniz.

Yer: Şanlıurfa Eczacı odası Eğitim salonu ( Karayolları Karşısı )

Tel: 0 414 215 30 37-0414 215 55 66

Eğitim Konusu;

Shüssler Tuzları ve Yüz Okuma Eğitimi

Ecz. Fatma BİLGİLİ HENDEN-Homeopati Uzmanı

Schüssler Tuzları vücudumuzda var olan ve azalmaya başladıklarında hastalıklar oluşmaya başlayan doku tuzlarıdır. Bu eğitimle birlikte tuzların eksilmeye başlamasını Yedi yıl önceden, hastalıklar oluşmadan önce saptayabiliyoruz.

• İlk gün 33 doku tuzları nelerdir ve vücuttaki görevleri nelerdir.
  • İkinci gün 12 fonksiyonel doku tuzu hakkında yüz okuma analizi olacaktır.

Eğitimci Özgeçmişi;

Ecz. Fatma BİLGİLİ HENDEN

1961 Giresun’ da doğdu.

İlk ve orta eğitimimi Giresun’ da tamamladı.

Eczacılık eğitimimi Ludwig Maximilians Üniversitesi Münih Almanya’ da aldı.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde denkleştirme eğitimini yaptı.

1997’den beri Bursa’ da serbest eczacı olarak çalışmakta, Barış Eczanesi‘ nin sahibi.

Homeopati ile ilk Münih Üniversitesi‘ nde ki eğitimi esnasında tanıştı.

Homeopatinin eczacılık ve ilaç tarafını bu eğitimi esnasında öğrendi. İstanbul Homeopati Derneği' nde de homeopati eğitimi almıştır. Tedavi tarafını ise Alman Homeopat Hekimler Programında Stuttgart Tabipler Odasında, Robert Bosch Hastanesi Stuttgart ve Welzheim-Stuttgart Bethel Krankenhaus Geriyatri Hastanesinde olmak üzere üç ay blok homeopati eğitimi almıştır. Ve bu eğitimin bir ayı bilfiil hastanede hasta başı çalışma olarak geçti. Türkiye‘ de homeopati sertifikasına sahip ilk ve tek eczacıdır. Türkiye‘ de Schüssler biyokimyasal doku tuzları Nr 1-33 sertifika eğitimine sahip sertifikalı tek eczacıdır. Schüssler Tuzları Sertifika Eğitimini Avusturya Biyokimyasal Tuzlar Deneğinde almıştır. Homeopati konusunda Yıldırım Beyazıt, Sağlık Bilimleri ve Medipol Üniversitesinde dersler vermektedir. Fitoterapi konusunda Yıldırım Beyazıt ve Medipol Üniversitesinde dersler vermektedir. Schüssler Tuzları hakkında özel dersler vermektedir. Hahnemann Alman Homeopat Hekimler Derneği ve Avusturya Biyokimyasal Tuzlar Derneği üyesidir.

Evli ve iki erkek çocuk annesidir.