Tüm meslektaşlarımıza teşekkürler

Tüm Meslektaşlarımıza Teşekkürler

Öncelikle ülkemizde şu sıralar yaşanan acı olaylardan dolayı duyduğum derin üzüntüyü belirtmek istiyorum. Nefes alan herkesin ve aldığımız her nefesin kıymetini bilmenin önemini unutmayarak tüm vatandaşlarımızı sabra ve sağduyuya davet ediyorum.

22 Eylül 2013 tarihi öncesi tüm meslektaşlarımıza söz verdik. Yeni ufuklarla yeni bir dönem başlatacağız diye…

Bu gün de sözümüzü yerine getirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz.

Geçen yönetim sürecimizde odamızda büyük bir değişim başlattık. Çok çalışan, dinamik ve yenilikçi bir yönetimi tesis ederek süremizi alnımızın akıyla sonlandırdık. Buna mukabil siz sevgili meslektaşlarımızın latif teveccühleri sayesinde de bu gün yine görevlendirilmiş durumdayız.

Geçen dönemimizle tesis ettiğimiz güvene karşılık meslektaşlarımızın yönetime talip olan başka bir liste gereği dahi duymamaları da ayrıca bizim için sevindiricidir. Bu görevin bize tek başımıza böyle bir konsensüsle verilmesinden ötürü üzerimizde duran sorumluluğun yükü çok daha artmıştır. Sorumluluğumuzun büyüklüğünün bilincindeyiz ve bunun gereğini hakkıyla yerine getirebilmek için yine sonuna kadar çalışacağız.

Önceki dönemimizde büyük fedakârlıklar göstererek değerli hizmetlere vesile olduktan sonra bayrağı yeni arkadaşlarımıza devreden kardeşlerime de emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Yine aynı şekilde komisyonlarda çalışan, odamıza ve mesleğimize katkı sağlayan mümtaz meslektaşlarımıza da ayırdıkları zaman ve gösterdikleri duyarlılıktan ötürü çok teşekkür ediyorum. Yine birlikte hep beraber daha da güzel işler yapacağız.

Yeni dönemimizde de geçen dönemimizde olduğu gibi tüm meslektaşlarımıza yakın olmaya devam edeceğiz. Bizim için üyelerimiz her şeyden önce eczacıdır ve bu bizim için tek ve yeterli kimliktir. Herkesi kucaklayan ve kurumsallaşmaya devam eden şeffaf duruşumuz asla değişmeyecektir.

Bu yeni dönemimizde sorumluluk alan arkadaşlarımızın bir kısmı değişti ancak kurumsal yapımız ve kurumsallık kimliğimiz kaldığı yerden devam etmektedir. Yine her komisyonumuzu çok geniş katılımlı ve şeffaf bir şekilde işletmeye devam ediyoruz. İdare şeklimizi kişi inisiyatifinden uzak ilke ve teamüllere oturmuş bir şekilde koruyoruz.

Birliktelik ve bir olmanın gücünü hiç unutmadan şu ana değin tesis ettiğimiz birlikteliğimizi en güzel şekilde devam ettirip mesleki menfaatlerimiz için yeni fikirlerle yeni yönelimlerle ve yeni hizmetlerle yolumuza sağlam adımlarla devam edeceğiz. Bu meslek örgütü hepmizin. Hepimiz için var oldu ve yine hepimiz için çalışmaya devem edecektir.

Bu ufuklar ve bu birliktelikle yeni yönetimin tüm meslektaşlarımıza yine hayırlı olmasını diliyorum ve tüm eczacılarımızı saygıyla selamlıyorum.

27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası Başkanı

Ecz. Mahmut Dolap